ЗА МЕН

very-small-img_3918-flip

Здравейте! Аз се казвам Кристина Ликова и съм професионален фотограф. Започнах да се занимава с фотография през 2015 г. Завършила съм магистратура Фотография в АМТИИ при едни от най-добрите специалисти в областта, за което съм горда. В продължение на една година работех като продуктов фотограф в голяма фирма, за което съм изключително благодарна. Опитът ми сферата на фотографията е разностранен и се трупа с всеки изминал ден. Снимам портрети, влючително и на деца, предмети, храна. Обичам да снимам, когато пътувам, имам опит и със събития.

За своя мисия приемам способността да уловя същността на човека пред фотообектива и да подчертая положителните му страни. Обичам да експериментирам с цветове и светлина. Подхождам индувудуално към всеки проект, над който работя, тъй като мой приоритет е да продължавам да творя и да се развивам всеки ден.

Фотографията за мен е начин на живот, страст, отдаване. Чувствам се късметлийка да правя това, което обичам. Когато взема фотоапарата в ръцете си, се чувствам жива. Това е моят начин да изразя себе си, моята сбъдната мечта. Изключително съм благодарна, че мога да практикувам това, което обичам. Затова започнах да се свързвам с хора, които също като мен творят и изживяват мечтите си. За мен техния опит може да бъде вдъхновяващ за хората, които искат да направят такава крачка в живота си, но имат вътрешни колебания. И да – ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО! Нужна е само вяра!

С обич, Криси